Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is

30 minuten voedingsadvies

Dat een goede (darm)gezondheid begint bij voeding en leefstijl weten we inmiddels allemaal wel. Maar hoe zorg JIJ goed voor je spijsverteringsstelsel? Wat kun je beter wel en wat beter niet in je mond stoppen? Zijn vetten nou wel of niet goed voor je? En die gluten zijn toch heel erg slecht? Juist wel of toch maar geen tussendoortjes? Iedere voedingsgoeroe heeft hier weer een andere mening over. Nu houd ik me zeker niet bezig met goeroepraktijken, maar wél met de laatste wetenschappelijke onderzoeken. De biochemie en programmering van het lichaam is iets wat toch het meest logisch lijkt om als uitgangspunt te nemen?

Wil jij je darmgezondheid een boost geven? Met de 30 minuten voedingsadvies via Skype of live in mijn praktijk krijg je tips en tricks die voor JOU van toepassing zijn. We zullen je vooraf aangeleverde voedingsdagboek bespreken waarbij je advies op maat krijgt voor slechts 50 euro.
Check je verzekering; met een aanvullende verzekering krijg je 45 euro vergoed!

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een e-mail met daarin een voedingsdagboek die je kunt invullen en de mogelijkheid om het consult direct in te plannen!

NB. even qua verwachtingsmanagement 🙂 Ik ben geen diëtiste en stel dan ook geen dagmenu’s samen. Naast de 30 minuten voedingsadvies kun je me via Facebook en Instagram volgen waar ik makkelijke recepten, tips en tricks omtrent darmen en gezondheid plaats.

Vul hier je gegevens in: