meten is weten

Als ik met cliënten in gesprek ben, kan ik me vaak verbazen over het gemis aan laboratoriumonderzoek via de reguliere zorg. Omdat het niet wordt vergoed vanuit de verzekering, omdat het ‘grotere plaatje’ niet wordt gezien of omdat men het gewoonweg niet kent, wordt het door de betreffende arts niet aangevraagd. Een gemiste kans, want onderzoek vanuit ontlasting, bloed en/of speeksel geeft je veel inzicht in jouw gezondheid waarmee je gericht aan de slag kunt.

Laboratoriumonderzoek is er voor iedereen. Je hoeft hier geen (huis)arts voor in te schakelen. Ik bied je laboratoriumonderzoek aan dat wordt uitgevoerd door gerenommeerde, ISO-gecertificeerde laboratoria in Nederland en Duitsland. Met de onderzoeksresultaten kun je zelf, of via mij, aan de slag.

ONDERZOEKSPAKKETTEN

Onderstaande onderzoekspakketten heb ik samengesteld omdat ze vaak worden aangevraagd. Staat jouw pakket er niet tussen? Neem contact op!


Darmen

o.a. bij diarree, obstipatie, buikkrampen, opgeblazen buik


Huid

o.a. bij acne, psoriasis, onzuivere huid

Allergie

o.a. bij hooikoorts, eczeem, (voedsel)overgevoeligheden

Mocht je niet goed weten welke onderzoeken bij jouw klachten passen vraag dan een gratis telefonisch adviesgesprek (10 minuten) aan waarin we bepalen welke onderzoeken voor jou van toepassing zijn.
In dit gesprek worden je klachten uitgevraagd om zo goed mogelijk advies te kunnen geven m.b.t. de onderzoeken. Er wordt geen advies gegeven over voeding, leefstijl en supplementen. Hiervoor kun je een consult aanvragen.

Onderzoek laten doen is één ding, maar de resultaten begrijpen is weer iets heel anders. Daarom maak ik bij jouw onderzoeksresultaten een duidelijke uitwerking met waar mogelijk praktische adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Mochten er zaken zijn die je niet zonder deskundige begeleiding kunt oplossen, dan wordt dit duidelijk aangegeven. Wil je hiermee aan de slag, kun je een consult bij mij aanvragen.

Hoe gaat het in z'n werk?

  1. Via het aanvraagformulier vraag je jouw onderzoekspakket aan.
  2. Je ontvangt een factuur met het betreffende bedrag.
  3. Zodra de betaling is ontvangen, worden de testsetjes incl. duidelijke instructie naar je verzonden.
  4. Na de monsters te hebben afgenomen stuur je deze rechtstreeks naar het laboratorium m.b.v. bijgevoegde verzendenvelop.
  5. Maximaal vier weken na het opsturen van de testkits ontvang je in je mailbox een duidelijke uitwerking van je onderzoeksresultaten met waar mogelijk praktische adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt.
  6. Mocht je n.a.v. de uitwerking behoefte hebben aan meer uitleg, een behandelplan en/of persoonlijke begeleiding kun je een consult aanvragen.